Eerste aanvraag Tozo 4 Levensonderhoud (RK)

Voortgang: 0% Voortgang: 0%

Toelichting

Voor het invullen van dit formulier zijn onderstaande punten belangrijk:

Met dit formulier kunt u als zelfstandig ondernemer een aanvraag doen voor tijdelijke (aanvullende) financiële ondersteuning (Tozo 4).

U kunt de regeling alleen aanvragen als u door de coronacrisis in de financiële problemen bent gekomen én u een (gezins)inkomen heeft onder het sociaal minimum.

U kunt een aanvraag doen voor een uitkering levensonderhoud die uw gezinsinkomen voor maximaal 3 maanden (tot en met uiterlijk 30 juni 2021) aanvult tot een sociaal minimum. 

Belangrijk: Leest u, voordat u dit formulier gaat invullen, eerst de pagina Inkomensondersteuning (uitkering levensonderhoud) Tozo 4!

Hoe werkt dit formulier

  • Eerst logt de aanvrager in met zijn/haar DigiD inloggegevens. Indien u een partner heeft, logt ook de partner daarna in met zijn/haar DigiD inloggegevens en beantwoord de vragen.
  • Verplicht toevoegen (zorg dat de bijlagen goed leesbaar zijn, maximaal 3 MB per bijlage en bestandsvorm jpg, png of pdf ):
    • kopie paspoort of ID bewijs (voor- en achterzijde) van u en indien van toepassing ook van uw partner (Let op! Een rijbewijs wordt niet erkend als geldig ID bewijs)
    • kopie bankpas (voor en achterzijde)
  • U kunt naar de volgende pagina klikken en ook weer terug. Gebruik hiervoor de knoppen 'vorige' en 'volgende' onderaan het formulier.
  • Vul uw juiste telefoonnummer en e-mailadres in!
  • U ontvangt een geautomatiseerde ontvangstbevestiging.

Heeft u vanuit onze gemeente de afgelopen 3 maanden een aanvullende uitkering levensonderhoud Tozo gekregen? 
Dan raden wij u aan gebruik te maken van het aanvraagformulier voor verlenging van de Tozo 4 uitkering levensonderhoud [LINK TOEVOEGEN]. 

Let op dat u alles doorgeeft wat de gemeente moet weten. Doet u dat niet? Dan kan de gemeente u een boete opleggen.