Eerste aanvraag Tozo 3 Levensonderhoud (BD)

Voortgang: 0% Voortgang: 0%

Toelichting

Voor het invullen van dit formulier zijn onderstaande punten belangrijk:

Met dit formulier kunt u als zelfstandig ondernemer een aanvraag doen voor tijdelijke (aanvullende) financiële ondersteuning (Tozo 3).

U kunt de regeling alléén aanvragen als u door de coronacrisis in de financiële problemen bent gekomen en het totaal van uw gezinsinkomen onder het sociaal minimum komt.

U kunt een aanvraag doen voor een uitkering levensonderhoud die uw gezinsinkomen tot en met uiterlijk 31 maart 2021 aanvult tot een sociaal minimum. Het is niet mogelijk om een uitkering aan te vragen met terugwerkende kracht.

Belangrijk: Leest u, voordat u dit formulier gaat invullen, eerst de inleidende tekst over de aanvraagprocedure door op onze website! 

Hoe werkt dit formulier

  • Eerst logt de aanvrager in met zijn/haar DigiD inloggegevens. Indien u een partner heeft, logt ook de partner daarna in met zijn/haar DigiD inloggegevens en beantwoord de vragen.
  • Verplicht toevoegen:
    • kopie paspoort of ID bewijs van u en indien van toepassing ook van uw partner (Let op! Een rijbewijs wordt niet erkend als geldig ID bewijs)
    • kopie bankpas (voor en achterzijde)
  • U kunt naar de volgende pagina klikken en ook weer terug. Gebruik hiervoor de knoppen 'vorige' en 'volgende' onderaan het formulier.
  • Vul uw juiste telefoonnummer en e-mailadres in!
  • U ontvangt een geautomatiseerde ontvangstbevestiging.

Heeft u de afgelopen 3 maanden een aanvullende uitkering levensonderhoud Tozo gekregen? 
Dan raden wij u aan gebruik te maken van het aanvraagformulier voor verlenging van de Tozo uitkering levensonderhoud

Let op dat u alles doorgeeft wat de gemeente moet weten. Doet u dat niet? Dan kan de gemeente u een boete opleggen.