Eerste aanvraag Tozo 3 Levensonderhoud (AW)

Voortgang: 0% Voortgang: 0%

Toelichting

Voor het invullen van dit formulier zijn onderstaande punten belangrijk:

Met dit formulier kunt u als zelfstandig ondernemer een aanvraag doen voor tijdelijke (aanvullende) financiële ondersteuning (Tozo 3).

U kunt de regeling alléén aanvragen als u door de coronacrisis in de financiële problemen bent gekomen en het totaal van uw gezinsinkomen onder het sociaal minimum komt.

U kunt een aanvraag doen voor een uitkering levensonderhoud die uw gezinsinkomen voor maximaal 6 maanden (tot en met uiterlijk 31 maart 2021) aanvult tot een sociaal minimum.

Belangrijk: Leest u, voordat u dit formulier gaat invullen, eerst de inleidende tekst over de aanvraagprocedure door op onze website!

Hoe werkt dit formulier

  • Eerst logt de aanvrager in met zijn/haar DigiD inloggegevens. Indien u een partner heeft, logt ook de partner daarna in met zijn/haar DigiD inloggegevens en beantwoord de vragen.
  • Verplicht toevoegen:
    • kopie paspoort of ID bewijs van u en indien van toepassing ook van uw partner (Let op! Een rijbewijs wordt niet erkend als geldig ID bewijs)
    • kopie bankpas (voor en achterzijde)
  • U kunt naar de volgende pagina klikken en ook weer terug. Gebruik hiervoor de knoppen 'vorige' en 'volgende' onderaan het formulier.
  • Vul uw juiste telefoonnummer en e-mailadres in!
  • U ontvangt een geautomatiseerde ontvangstbevestiging.

Heeft u de afgelopen 3 maanden een aanvullende uitkering levensonderhoud Tozo gekregen? 
Dan raden wij u aan gebruik te maken van het aanvraagformulier voor verlenging van de Tozo uitkering levensonderhoud

Let op dat u alles doorgeeft wat de gemeente moet weten. Doet u dat niet? Dan kan de gemeente u een boete opleggen.